Informace k nejbližším akcím

13.03.2017 16:13

Ve středu 15. 3. budou prvňáčci všech škol pasováni na čtenáře. Děti obdrží drobné dárečky a čestný čtenářský průkaz, který si děti v doprovodu rodičů mohou do konce června vyměnit za opravdový. Čtenářský průkaz dětem umožňuje bezplatné půjčování knih do konce roku 2017. Naše třída je pozvaná do sálu ZUŠ na 10:30. Program zabere asi 1 vyučovací hodinu. Výuka bude jen lehce upravena. Učebnice dejte dětem podle rozvrhu.

 

V pondělí 20. 3. po svačince navštívíme knihovnu, čeká nás beseda o pohádkách V. Čtvrtka. Zájemci si mohou vzít průkazky a rovnou si vypůjčit knížku. Beseda bude místo TV.

 

V úterý 21. 3. navštívíme kulturní středisko Echo, kde zhlédneme Pohádky z košíku v podání Nezávislé divadelní scény SemTamFór. Začátek představení je v 9:15. Vybírám vstupné 50 Kč. Děkuji.

 

Ve čtvrtek 23. 3. pojedeme na exkurzi do firmy Ovocentrum ve Valašském Meziříčí. Čeká nás prohlídka skladů ovoce a zeleniny s kostýmovanými průvodci. Děti se mohou také těšit na ochutnávku ovoce. Ve škole posvačíme o něco dříve a odjedeme autobusem  v 9:50. Plánovaný návrat je po 12. hodině. Dejte dětem do batůžku pouzdro a pití. Hodit se bude teplé oblečení, ve skladech je chladno a strávíme tam zhruba 1 hodinu. Exkurze je hrazena školou.

 

—————

Zpět